Grontmij

Grontmij is een toonaangevend duurzaam ontwerp-, advies- en managementbureau dat actief is in de markten water, energie, infrastructuur en duurzame planning en ontwerp. Grontmij’s missie is om het leidende Europese duurzame ontwerp-, advies en managementbureau te zijn voor de stedelijke en de natuurlijke omgeving.

Als stagiair heb je de mogelijkheid om bij verschillende disciplines een kijkje te nemen en mee te draaien in de processen. Grontmij ontwerpt diverse projecten en kunstwerken gericht op onder andere de infrastructuur. Daarnaast werken wij ook veel aan de aanleg van rioleringen en brengen daarover adviezen uit.

Je hebt ook de mogelijkheid om mee te werken in het realisatieteam waardoor je betrokken wordt in het proces van de uitvoering. Je werkt in de projecten onder leiding van een teamlid en krijgt zelf een grote verantwoording voor het te realiseren werk. Een voorbeeld in de realisatie is het aanleggen van sportvelden en kunstgrasvelden. Kortom een veelomvattende stage waar je veel van leert!

Categorie: